2009 m. kovo 1 d., sekmadienis

Šiupininė

Pastaruoju metu čia štilis, įtakotas mano nerūpestingo bastymosi po kitus blogus. (Išmėtai išmintį ir pritrūksta čia :D). 

Štai Vilnis įmetė temą apie kažkokį modus vivendi atvejį. Maniau, kad tai reiškia gyvenimo būdas", man pakako. Bet ne, ateina Fanta, trenkia ilgesnį nei pats tekstas komentarą ir suvelia "poniatijas". Nors prisipažįstant, įtariu, nepaisant jo paneigimo,  kad tai vis viena kabliukas (hook) vienam aiškiai neįvardintam :))  polemikui.

Labanaktis teikia ramybę ir šiek tiek užgludina estetikos ilgesį buities pilkoj kasdienoj. 

Rietuvė visokių nuorodų, nuomonių ir vaizdų! Veranda kaime irgi panašiai įvairiais rakanadais buvo užversta, tokį tarpinį vaidmenį atlikdavo tarp jau nenaudojamo/bet maž dar prisireiks kam nors. Žinau ką žiūrėsiu metams į priekį. Ką skaitysiu - geriau matyti iš Bokštelio.

Mitai, skandalai, įdomūs faktai,  erotika... Kitaip sakant gyvenimo druska. Tikras gyvenimo stebėtojas. Rašyti erotinius "gabalus" reikia fantazijos, o jam, matyt, ją ne rėčiu Dievas nešė, o kokiu gorčium. Todėl ir sekėjų turi gal jau daugiau nei Brežnevas medalių. 

Trumpos betikslės impresijos sekmadienį, kalendorinio pavasario pirmos dienos vakare.  :)


9 komentarai:

  1. Jo, VyneTu, as vis galvoju, kad cia kazkaip nebesiraso, kai prirasai visur kitur. Nors gal kartais reiketu dazniau, kad butu idomiau. Faina, kad prisiminei cia parasyt :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar vienas apžvalgininkas atsirado apžvalgininkų armijoj. VyneTu. Sakinys "Mitai, skandalai, įdomūs faktai, erotika..." man priminė, kad aš vakar irgi žiūrinėjau nuotraukas.
    Ne pas Tave, Mini. Nors pas Tave irgi žiūrinėjau, buvo gražu. Bet gražiau man buvo apžiūrinėti Moniką Beluči. Jeigu pas Tave būtų daugiau tokių nuotraukų, lankyčiau Tavo blogą kasdien. :)

    http://media360.youngester.com/2009/02/monica-bellucci.html

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šiaip šitoje vietoje vietoj tarptautinio žodžio 'polemikas' labiau tiktų tikrai lietuviškas žodis 'ginčininkas'. Bet galiu nuvilti ištikimąjį neįvardinto polemiko gerbėją VyneTu, kad kabliuko (hook) čia negalėjo būti, nes kai kurie asmenys domisi tik tais tekstais, kuriuose paminėta jų pačių pavardė, blogiausiu atveju - jų pažįstamo žmogaus pavardė. O jei nėra - nėra ir ginčo. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Turiu klausimą Tau Vilnie, bet atsakyti gali ir kiti. Ar ką nors daugiau pastebėjai mano, ištikimojo neįvardinto polemiko gerbėjo, komentaruose? :) Palikau vieną užuominą specialiai. Bet kol kas, matau, kad galbūt ji liko nepastebėta. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Jo, Fanta, jei ji leistusi manes fotografuojama as gal ir ikelciau viena kita jos nuotrauka i savo bloga, kad Tu su Troy dazniau lankytumetes :P .

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš prieštarauju Mini! Jokių julių, jokių belučių pas save nedėk! Daugių daugiausia nuorodas, ir tai - geriau čia. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. "Turiu klausimą Tau Vilnie, bet atsakyti gali ir kiti. Ar ką nors daugiau pastebėjai mano, ištikimojo neįvardinto polemiko gerbėjo, komentaruose? :) Palikau vieną užuominą specialiai. Bet kol kas, matau, kad galbūt ji liko nepastebėta."
    Atsiprašau, VynetTu, nieko iš šio teksto nesupratau. Kadangi kreipiesi į mane, tai jaučiu pareigą perklausti. Tuo labiau, kad nesimato, jog kiti pasinaudojo leidimu atsakyti.
    Gal aiškiau truputį apie tai, kur tos kažkokios užuominos reiktų ieškoti, apie kokius komentarus šneki?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Brežnevas??? Kažkaip nemadingai išvadintas. Gal išsižeisti...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Gerai, aktualizuojam! Muammar al-Gaddafi tinka, Troy?
    http://image.guardian.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/arts/2007/05/04/gaddafi460.jpg

    AtsakytiPanaikinti