2009 m. liepos 20 d., pirmadienis

Lietuva

Sveiki, na pailsejes Lietuvoj vakar grizau namo, o siandien jau tenka darbuotis. Prifotografavau visokiu zmoniu Lietuvoj ir siaip idomiai praleidau laika. Po truputi desiu nuotraukas cia ir i savo bloga, kad ir kiti pamatytu kokie mes esam.

Zinau, zinau, kad klausite koks mano pirmasis ispudis apie Lietuva, tiek laiko ten nebuvus. O pirmasis ispudis tai toks, kad medziai baisiai uzaugo. Net neisivaizdavau, kad jie uzauge gali taip viska uzstoti. Norejosi paimti ir pravalyti kai kurias sakas, kad neuzstotu tu vaizdu, kuriuos atsiminiau. Blogiausia zinoma soduose prie miestu, ten as visai pasiklydau ir neradau namo kurio man reikejo.


Miestai, taip pat pasikeite, bet ne tiek daug. Matosi, kad pradeta naudoti daugiau dazu pastatams remontuoti ir kad viskas lyg ir graziau atrodo, bet vandalai, taip pat labai daug dazu naudoja, ypac Vilniuje. Buvo, is tiesu, labai bjauru matyti kiek daug sienu yra nutepliota visokiomis nesamonemis. Kaune, tebuvau puse valandos, bet jis atrode maziausiai pasikeites, nors kas gali pakeist Laisves aleja?


Idomiausia buvo stebeti zmones, prifotografavau gal kokius simta portretu zmoniu, kuriu nepazistu. Bus idomu dar karta perziuret kaip jie pasikeite. Kai kurie elgesio ypatumai akivaizdziai pasikeite, bet kai kurie ir nelabai. Trecia ar ketvirta buvimo diena vos ir nesusimusiau gatveje, net buvo idomu, kuo tai baigsis (zinoma buciau i kaulus gaves neblogai :) ), bet islikau sveikas :)


Labai faina buvo susitikt su giminem ir artimaisiais ir pamatyt kaip uzauge vaikai, kaip pasikeite draugai ir klasiokai. Vienzo, kelione buvo labai idomi, teks vaziuot dar :)

2 komentarai:

  1. Gerai, kad niekas Tavęs neprimušė, Mini, nes esam taip išlaisvėję, kad nevaldom galūnių, negi, galvoji, koks ponas R. juokaudavo, kai kam nors siūlydavo į snukį :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomu, ką Minis įžvelgė. Lauksime ne tik nuotraukų, bet ir jas lydinčios prozos.

    AtsakytiPanaikinti