2009 m. gruodžio 20 d., sekmadienis

Paklausa ir pasiūla

Neseniai pamačiau per kažkurias TV žinias apie moterų judėjimą Ukrainoje Femen. Įsiminė vienos iš judėjimo aktyvičių mintis, kuria ji apkaltino atvykstančius į šalį užsienio vyrus dėl jų sukeliamos seksualinių paslaugų paklausos, kurią dėl skurdo, nedarbo ir kitų motyvų puola tenkinti vietinės moterys. 

Nežinau ar dėl to iškils pavojus Pasaulio futbolo čempionatui ir galbūt klausimas  iš  serijos:  kas pirmiau -višta ar kiaušinis, bet biologinių poreikių paklausa eina kartu su  pasiūla jau kiek mena žmonijos  istorijos rašytiniai ir vaizdiniai  šaltiniai. Ir ką čia įmanoma pakeisti?

Galbūt tik sužadinti nacionalinį išdidumą ir atiduoti rinkas aplinkinių šalių kolegėms ir kolegoms!? Ir pasiruošti keletui judėjimo vadovių šuoliui į Radą sekančiuose rinkimuose.

Taigi iš tikrųjų, perfrazuojant Remarką,  Rytų rinkose nieko naujo.


2 komentarai:

  1. Stipriai pasakyta, ypac paciam gale :)
    Siaip VyneTu, as ne pries prostitucija, kaip ne pries ir kita laisvai pasirenkama darba is daugelio galimu darbu. Taciau as pries tai, kad moterys negali rasti tu kitu galimu darbu ir yra verciamos ekonominiu salygu eiti tuo nelabai slovingu keliu. Kai ekonominiu salygu esi verciamas tai nebera laisvai pasirenkama.
    Is tiesu naudojimasis tokiomis i nevilti istumtomis moterimis yra zema, kaip ir naudojimasis kitu zmoniu nelaimemis tam, kad gautum naudos. Todel as is tiesu pritariu Femen protestams.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet Minis matyt nepatyrė celibato siaubo.
    Kai gerai lipi sienomis - pofik socialinės ekonominės sąlygos.
    Vulgaru, bet teisinga...

    AtsakytiPanaikinti