2010 m. birželio 27 d., sekmadienis

Namo važiuoja sekanti porcija milijonierių

Teisėjas šoninis, be abejonės, pabijojo priimti sprendimą, tačiau sunku spręsti ar jis bailys ar žemažiūris.

Kita vertus, racionalus ir efektyvus komandinis vokiečių žaidimas vis tik pranoko perdegusias britų žvaigždes, kuriems, reikia pripažinti, šiandien pritrūko  ir sėkmės. Keletas "štangų" sukėlė ne tik ozerovišką šūksnį, bet ir šiokį tokį, tiesa, gana nežymų, gailestį.

Žaidimas buvo labai gražus, taigi smagumas apturėtas, o tai - nei už vieną komandą ypatingiau nesergančiam žiūrovui ir yra svarbiausia. 


2 komentarai:

  1. Doičland jūber ales.

    1. Visais laikais sirgdavau už Angliją ir Vokietiją. Todėl galite įsivaizduoti, kaip man sudėtinga buvo žiūrėt šitai. Rinktis vieną ar kitą pusę, arba nesirinkti nieko, tiesiog spoksot. Kurį laiką bandžiau sirgti už anglus, paskui tiesiog spoksojau. Paskui visai nurimau, nes buvo visiškai aišku, kad Anglijos šitoj aikštėj aplamai nėra, yra tik Doičland jūber ales. Ir netikiu, kad kas nors būtų atrodę kitaip, jeigu būtų buvęs įskaitytas anas žabalos vištos įvartis.

    2. Visi mes labai gudrūs, pasižiūrėję per televizorių, piktintis teisėjo žioplumu ir stebėtis jo aklumu. Kai kameros parodo iš trijų pusių, įvairiais kampais ir sulėtintai.
    O anas buvo ant žemės, matė vienu kampu, o gal būtent tą sekundės dalį labiau sekė ne vartus, o puolėją, kuris trynėsi nuošalės linijoje, o gal tą sekundės dalį sumirksėjo prieš vėją, arba nusičiaudėjo. Veiksmas vyko tik sekundės dalį. Na, gal sekundę. Bum-bum, ir viskas- kamuolys iššoko iš vartų, žmogus nespėjo pamatyti, buvo jis viduj, ar ne. Ką žmogui daryt? Sakyt: nežinau, nespėjau žmoniškai pamatyt? Šito jis negali, turi kelt vėliavėlę į vieną ar kitą pusę. Aišku, kad tokiu atveju paprasčiau yra pasakyt,kad nebuvo.

    3. Mano teorija, kodėl atėjo liūdni laikai Europos rinktinėms:
    panašu, kad europiečiai baigia prieiti iki tokio išpindėjimo laipsnio, kad jau net ir kamuolio spardymą laiko per sunkiu darbu, vis labiau perleidžia jį gastarbaiteriams. Pasižiūrėkime, kas atlieka pgrindinį DARBĄ geriausiuose Europos klubuose: brazilai, meksikiečiai, afrikiečiai, korėjiečiai, netgi japonai. Ir šalia jų bėgioja koks nors Rūnis, atlieka VAIDMENĮ.

    Vyksta pasaulio čempionatas, o mūsų kiemai tušti, mūsų vaikigaliai nelaksto paskui kamuolį, jie tupi prie kompiuterių. Jiems neįdomu žaisti futbolą, jiems net žiūrėti futbolą per sunku: toks ilgas nuobodus žaidimas, ir jokio interaktyvumo, ir sms'ais nebalsuojama, ir aplamai. Įtariu, kad toks vaizdas yra ne tik mūsų kiemuose. Įtariu, kad ir Paryžiuje šiandien paskui kamuolį laksto tik maži arabai, negriukai, turkai, bet ne baltieji buržujai prancūziukai. Ir Italijoj, ko gero, ne ką geriau. Futbolas atiduotas ubagams.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Svarbu buvo gražu.
    Vokietijos rinktinė - trys lenkai, tunisietis, brazilas, turkas....bet dar kol jauni, kol neišpindėję, o po to bus kaip būt privalo, kaip Prancūzijos rinktinė - degraduos. be ryškios patrotizmo dozės neišsilaikys.
    troy

    AtsakytiPanaikinti