2009 m. vasario 6 d., penktadienis

Šiandien nieko nerašau, atseit...

Šiandien nieko nerašau savo Verandoj. Šiandien nieko rimto nerašau, tik vaikštau po "kaimynų trobeles" ir visiems bandau įtikti, parodau dėmesį, pakomentuoju dailiai, "be pykčio", iš nieko nesišaipydamas, labai nuoširdžiai...

Va, dabar ir Bukai pasistengiau, kad jai jaukiau čia būtų, nesušaltų. Indiškų paveiksliukų gražių apačioj pritaisiau, kad kaip namie.
Buvau uždėjęs juos aukščiau, bet išsigandau, išvydęs, kad jie su indišku įkyrumu užlipa ant teksto, uždengia mūsų išminties eilutes ir komentarus, gali tai kam nors atrodyt nelabai patogu. Teko nustumt žemyn.

O kad nebūtų viskas vien indiška, kad ir man pačiam norėtųsi čia dažniau užsukt- pasidėsiu čia mergaitę mažiau egzotišką.

Man truputį gėda, kad neseniai ją liaupsinau "ach, kokia artistė!", o pažiūrėjau į tas jos vaikiškas MTV stiliaus nuotraukas ir susidrovėjau, nerimta kažkaip man, senam krienui, gimnazistes liaupsint... Kvaila, sakyčiau.

Aš čia apie Kyrą Kristiną Naitli taip.





O ši mergaitė- Trojui. Kad ir jam čia būtų jaukiau. Negu namie... :)
(...of Puerto Rican, Cuban, African American, Irish, and Native American descent....)

4 komentarai:

  1. Troy'ui skirtoji dama beprotiškai graži. O aną artistę mačiau kažkokioj Austen romano ekranizacijoj, geriau neprisiminti. Nors gal ne ji kalta, gal režisierius paikas arba romano neskaitė.

    Turiu net geresnių indiškų nuotraukų. Iš tų laikų, kai su girnapusium dar nebuvom persisotinę ir pyškinom viską iš eilės. Deja, tos nuotraukos darytos "muiline"...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nebandyk visiems įtikti, Fanta: kuo labiau stengsies, tuo prasčiau išeis. Patikrinta.

    O už paveiksliukus ačiū. Šiaip nemėgstu žiūrėti svetimų nuotraukų iš Indijos ir dokumentinių filmų apie Indiją dėl labai paprastos ir nelabai gražios priežasties, kurią iš bėdos galima pavadinti pavydu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gimnazistėms reikia duoti šansą, stebėkime:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O man įdomu, kodėl jau tokios gabios gimnazistės tas pats Fanta nepastebėjo pernykščiame oskariniame ir baftiniame filme "Atpirkimas"? Kaip čia gaunasi? Gal gimnazistė buvo netinkamu kostiumu apvilkta?

    AtsakytiPanaikinti