2009 m. liepos 25 d., šeštadienis

Iskilieji asmenys II

Smagu buvo pabuti dainu sventeje bei viename is topiniu jos renginiu sokiu vakare. Sokiai, muzika ir sokejai buvo uzburiantys. Organizatoriai ir iskilieji asmenys dalyvave renginyje parode, kad pagrindinis ju tikslas ne patikti susirinkusiai auditorijai, bet kad renginys butu gerai nufilmuotas ir gerai atrodytu televizoriuje.
Zalgirio stadionas toks mazytis, nors jame gal telpa apie koks 20 tukst. zmoniu (sedinciu). Bet blogiausia, kad organizatoriai apie juos visai negalvojo, atrode, kad jiems tie zmones (is tiesu mokeje nemazus pinigus uz bilietus) visai nerupi. Pirma, is visu stadiono iejimu tik vienas buvo atidarytas visiems zmonems sueiti. Tuo tarpu visi kiti iejimai - sokejams - buvo laisvi, nes matyt sokejai buvo susirinke i stadiona pries dvi valandas, bet pro juos niekas neileido. Vienzo grudomes intymiai spausdamiesi vienas prie kito ir pamazu judejome link iejimo, atrodo priartejus apie puse kelio kazkas nusprende, kad visu bilietu vis tiek nepatikrins ir atidare placiau vartus. Tai buvo siek tiek geriau.
Renginio pradzia negali apsieiti be sveikinimo zodziu is iskiliuju asmenu. Taigi gerb. A. Kubilius buvo pakviestas paleisti i erdve tuos zodzius. O jis nusileido is savo atskiros tribunos isejo i stadiono veja ir graziai nusisukes nuo visos auditorijos ir tiesiai zvelgdamas i savo tuscia kede tare: "Lietuva ...."
Pasidare labai aisku, kas jam ir organizatoriams yra Lietuva.
Bet sokiai buvo nuostabus.

1 komentaras:

  1. Man labiau patiko Ansamblių vakaras Kalnų parke. Žalgirio stadione šokiai buvo ne taip gerai(labai žemai sėdėjome)...
    Bet svarbiausia buvo bendras tonas - Lietuva ir į nieką nesidairant.

    AtsakytiPanaikinti