2009 m. rugpjūčio 19 d., trečiadienis

Anonimiskumo galas

Na va jau ir Amerikoje nebegali sau ramiai rasyti ka nori ir kas ant galvos uzeina, nes paims visokie mielieji ir paduos i teisma, is pradziu google, o po to ir pati (-cia). Pradesim vel cenzuruoti save, kad neduokdie neparasytume kokios dviprasmybes, uz kuria gali gauti per nagus. Grazu :)

6 komentarai:

  1. Kaip tik atvirkščiai: dabar reiktų rašyti dviprasmiškai - kaip ir daro visi žurnalistai ir nebūna baudžiami. :) Minimu atveju blogeris labai jau tiesmukai šaipėsi iš koverinės mergužėlės ;)

    Fanta juk jau minėjo, kad mūsų žaidimų laikas praėjo, dabar į internetą atėjo kieti profesionalai žurnalistai ir mums lieka tik asmeninių pomėgių temos. Visa kita - jau ne mūsų smėlio dėžėje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai mūsų laukia kieta profesialiai nugludinta ezopiška rašliava? Nenusibos greitai toks žanras?
    Negi taip ateis pabaiga tiesiam, be užuolankų tekstui?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Lietuvos teisėsauga, žinoma, linkusi persistengti. Štai Maumazą pašiurpinęs toks pasakojimas:
    http://www.delfi.lt/news/daily/voxpopuli/article.php?id=23718460

    AtsakytiPanaikinti
  4. Įsižeidusioji ponia - Lolita Piličiauskaitė-Navickienė. Ji parašė knygą "Ir tada bus geriau...", po kurios recenzijos kažkam neišlaikė nervai :)
    Garbioji ponia yra labai jautri, nes "yra baigusi dabartinę Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, apgynusi socialinių mokslų daktaro disertaciją, docentė, mokytoja ekspertė, parašiusi ne vieną knygą muzikos pedagogikos tema". Teisėja, išdavusi orderį areštuoti kompiuterį, matyt, buvo labai jautri jautriai poniai. Oi, su tokiomis reikia elgtis atsargiai. Jos gi raštingos.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Einu paskaitysiu, ka ten delfyje raso, bet dabar norejau idet linka i pradines istorijos pratesima:

    http://www.cnn.com/2009/TECH/08/25/new.york.model.blogger/index.html

    jei teismas liepia kompanijai isduot tave, tai reikia paduot ta kompanija i teisma, o gal dar ir teisma paduot i teisma. Man tai net faina ziuret, kaip zmones kartais keistai supranta gyvenima.

    AtsakytiPanaikinti