2009 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Miuziklo teatras

Kažkurioje Triumfo arkos laidoje Gytis Padegimas po Onos Kolobovaitės ir kitos dalyvės pasirodymo išsakė mintį, kad Lietuvoje yra pakankamai talentingų dainininkų, kad gal jau metas įkurti miuziklo teatrą.

Matyt, krizinis metas tam palankus, masės dar leidžia pinigus lengvesniam žanrui.  Kongresų rūmuose sėkmingai rodomas Svynis Todas, parodyti ar rodomi Kuprevičiaus"Ugnies medžioklė su varovais", "Paryžiaus katedra", Kauno muzikiniame teatre "Mieloji Čariti", Klaipėdoje R.Paulo "Sesuo Kerė",  „@Hoffmann_Spragtukas“ ...

Tokiame laikmetyje išgyventi reikia, taigi teatrai ir menininkai imasi visų įmanomų būdų išgyventi - nenuostabu, kad didėja plačiosioms masėms skirtų pramogų.


 

3 komentarai:

  1. LRT pranešimas spaudai: "Ona Kolobovaitė „Triumfo arkos“ scenoje grojo klavišiniais".
    Taip, taip, turim labai talentingų dainininkų ir talentingų žiūrovų, todėl jau metas įkurti miuziklo teatrą, t.y., eiti pas Vilkaitį su reikalavimais duoti patalpas ir pinigų. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Niu kam tokia dramatinė ironija?!

    Na dėl talentingų žiūrovų reikia sutikti, jų vis daugiau ir daugiau salėse. :)
    Ir aš tarp jų papuolu - per dvi nepilnai savaites du miuziklus aplankyti -štai kur priežastis temai. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikra Meilė Rašybos Ratukas, Dr. Obodo. Burtai pritraukti meilę, Sustabdyti santuokos nutraukimo, Santuokos Burtai, Pareikšti prarastą meilę, Pinigus ir turtingus burtai, Apsaugos burtai, vaisingumo rašybos ..Kontaktinė Info
    El. paštas: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Skambinkite,Viber ir whatsapp +2348155425481

    AtsakytiPanaikinti