2010 m. birželio 24 d., ketvirtadienis

Milionieriai! Namo - marš!

Prancūzai ir italai namo! Žvaigždės ir jų treneriai kurį laiką daugiau žibės dabar tik tarpusavio skandalų ir ir blogo žaidimo nagrinėjimo triukšme!

Šiandien, po jaunos slovakų  rinktinės pergalės prieš italus, imu džiaugtis geru simboliniu spyriu milionieriams į minkštas vietas.

Anglai su vokiečiais irgi vos spėjo kudašių į pusfinalį išnešti, bet ten jiems teks tapusavyje išsaiškinti kas sekantis iš senųjų Europos futbolo grandų važiuos namo.

Ar pasitvirtins taisyklė, kad Europos šalys už kituose žemynuose čempionu netampa? 

Amerikos žemynas šįkart gausiai į aštuntfinalį: Brazilija, Argentina, Meksika, Urugvajus, Paragvajus, JAV, Čilė! 


Kaip ir seniau, lieku Olandijos rinktinės gerbėjas. Žiūrėsime toliau, kaip klostysis Europos komandų reikalai. 


 



4 komentarai:

  1. Tas teisėjas (anglas, jei neklystu?) dabar, turbūt, Italijoje laikomas priešu Nr.1. Net du įvarčius neįskaitė. Nors gal ir abiem atvejais buvo teisus, bet, manau, italams tikrai atrodo kitaip. Nes abu atvejai buvo smarkiai slidūs, galima buvo nuspręst ir taip, ir kitaip.
    Kad ir man, po teisybei, visą laiką truputį atrodė, kad teisėjas italams truputį neabejingas, jam irgi labai nesinorėjo, kad italai išlygintų.
    Nors aš irgi sirgau prieš italus. Ne už slovakus, jų bjaurūs, banditiški snukiai nė kiek nekelia simpatijos. Tiesiog aš visada pireš italus, o šiemet buvau ypač.
    Taip, ponas Vynetu, esi visai teisus- šitam čempionate nutukusiems-sotiems-aptingusiems Europos grandams visiškas kajuk. Fiasko. Triumfuoja visokie futbolo bomžai.
    Aš vis dar už anglus. Nors paskui jų laukia Argentina. Labiausiai tikėtina, kad Argentina ir nugriebs šiemet taurę. Nors, tiesą sakant, šį kartą NIEKAS neaišku. Su tokiais žaidimais gali išlįsti net ir kokie nors meksikiečiai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Galiu pasakyti, Fanta, kad šiandien vakare (apie aštuntą valandą) kolegos iš Italijos kaip tik kalbėjo labai žvaliais, net pasakyčiau - linksmais balsais. Tai vokietis atrodė kaip numiręs. Na, tas gal vakar per daug užventė. Taigi, abejoju, ar italai taip smarkiai pergyvena. Tai lietuviai po pralaimėtų rungtynių paprastai būna pikti ant viso pasaulio ir pasiruošę sušaudyti visus teisėjus. ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vilnie, TAVO kolegos iš Italijos nėra Italijos liaudis, jų nuotaikos mums šiuo atveju nieko nepasako.
    Įtariu, kad jie nutuokia apie futbolą tiek pat, kaip ir Tamsta.
    Tavo draugas L.D. šiandien, žinoma, tūnojo greta Starkaus ir labai rimtu veidu oriai po rungtynių postringavo apie olandų žaidimą.
    Žinoma, aš irgi pritariu, kad L.D. buvo KUR KAS kompetentingesnis žinovas, negu žinovė, kurią Starkus buvo pasikvietęs komentuoti Italijos rungtynes- kažkokią mis-gražuolę. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Abiem atvejais, manau, kad teisėjas nusprendė teisingai. Translaicijos galimybės dabar leidžia iš visų kampų išnagrinėti

    Eilinį kartą nepatiko, kad tiek vieni, tiek kiti artistai nemenki. Tas ten Kvagliarela su Muse vartuose po krepštelėjimosi raičiojosi, įmušė vėliau gražų įvartį, ant pabaigos slovakai, tie Fantos požiūriu banditėliai, gailiai raivėsi ant gazono, tempdami laiką...
    Pats kai vaikystėje žaidžiau futbolą, tai raitydavaisi smagiai gavęs tiesiai į kokį blauzdikaulį, o juk apie jokias blauzdų apsaugas nebuvo minčių.
    LD mačiau su Starkumi šnekučiuojantis, gražiai akademiška kalba apie futbolą ir olandus pakalbėjo.
    O štai ta moteris, tapusi berods Mis-1992, vis dar graži. Taigi futbolas ir gražios moterys, puikus duetas futbolo sirgaliui, galbūt net nereiktų į bukietą alaus arba truputį arielkos! Bet dėl visa pikta... :D

    Tiesa vienas slovakas man patiko, perėžė špilka italas jam šlaunį kokius 4 cm, bet tam užklijavo ir vėl ans duj atgal į aikštę. Iš tų retų vyrų, matyt, bus kur adrenalinas kovoje verda - nei skausmo, nei artistiško veidelio.

    AtsakytiPanaikinti