2009 m. birželio 17 d., trečiadienis

Lengvo žanro filmas, bet...


Vakar per TV1000 pažiūrėjau filmą "Kino magnatai" (The Moguls).  Jeff Bridges mums pažįstamas iš įvairų filmų, tarp kurių ypač patikęs brolių Coenų filme "Didysis Lebovskis". Šis filmas irgi šiek tiek primena jį,  savotiškas tęsinys (imho), vaizduojantis jau kitos, įvairiaspalvės Jeffo herojaus vadovaujamos, šutvės bandymus nufilmuoti pornofilmą.  Filmas man visai tiko atsipalaiduoti  po darbo dienos. :)

4 komentarai:

  1. Bandžiau žiūrėti kažkada, bet būtent dėl to Bridžeso ir tingėjosi man toliau žiūrėti šitą filmą. Idėja nebloga, na bet norėjosi ir gero atlikimo, o Bridges nieko naujo nepasiūlo, tas pats...
    Et, gal nuotaika buvo ne ta :)
    Reiks dar kartą pabandyti, jei jau rekomenduoji.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pastebėta teisingai, tikrai nieko naujo Bridges nepasiūlo, tačiau filmas neprioritetinis,
    grynai podarbiniam relaksui. :)

    Atsiradus daugiau laisvo laiko šiandien pažiūrėjau seniau parsisiųstą "Senį" (Oldboy). Kadangi tekdavo pasėdėti iki paryčių, tai nterneto tiekėjas gerai atlaisvindavo srautą , tai paleisdavau pumpuoti vieną kitą filmą ateičiai.

    Nutariau, kad korėjiečių filmai ne man. Vėliau, nusistovėjus įspūdžiams, pabandysiu išsakyti savo nuomonę.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Neįsivaizduoju, ką galima pasakyti apie "Senį". Kad nors šlykštu žiūrėti, o vis tiek kažkodėl žiūri, žmogus, iki galo? :D

    Buvo visokių kino-kritikais save vadinančiųjų paaiškinimų apie "korėjietišką grafo Montekristo variantą".
    Hm, vis prisimenu iš Clavell knygos apie viduramžių Japoniją kaip japonų visokie vadai paniekinamai vadino korėjiečius šunų valgytojais. Gal iš tikrųjų maistas daro įtaką žmogaus pasaulėžiūrai?
    :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pasakyčiau apie tą filmą, kad pakankamai pinkliai susukta bausmės incestu istorija. Nesamonių pasitaikė, bet kaip ir sakei Vilnie norėjosi pažiūrėti viską iki galo.

    O tie japonai gerai,turbūt, pastebėjo. Visokie Jet Li su antkaliais, pavadinimai

    AtsakytiPanaikinti