2009 m. sausio 21 d., trečiadienis

Pasiviešinimas

Na va, VyneTu, kuris tikrai gražiai palaikė mūsų perėjimą į blogerių pasaulį, vienintelis liko be blogo. Žinau, sakei, kad galvosi apie tai vėliau, kai atsiras laisvo laiko. Taigi, jei žmogus net šeštadieniais turi važinėti į kažkokius kursus ar paskaitas, tai jau ne gyvenimas, o sukimasis voverės rate... :(
Šviežiai atsidariusiems blogeriams, o gal ir Fantai, kuris skrupulingai skaičiuoja visus lankytojus, parekomenduosiu vieną naują projektą, į kurį galbūt verta įsitrinti pačioje pradžioje, kol jis dar neužlūžo. Blogeris cgedas atidarė tinklaraštį "Visų lietuviškų tinklaraščių naujausi pranešimai", į kurį dėlioja pasisiūliusių autorių tinklaraščių RSS atnaujinimus, panašiai kaip čia Fanta apačioje įdėjo mūsų blogų įrašų ir komentarų atnaujinimus. Ten nuėję atrasit informaciją, kokiu adresu galima nusiųsti savo adresėlį, kad cgedas jį įdėtų. Ten pasiskelbę būsit matomi didelei blogerių visuomenei ir greičiau jus atras tie, kam įdomu.
Aš pati žiūriu į tai santūriai, nes tikrai tingiu vaikščioti po rodykles, man labiau patinka įdomius blogus atrasti grandinėlės būdu, t.y., peržiūrint patikusio blogerio mėgstamus kitus blogus, tačiau neneigiu, kad šio naujo projekto pasiūlytas būdas efektyvesnis, ir teisingesnis už blogoramų apžvalgas, kuriose kartais dėl subjektyvaus apžvalgos autoriaus traktavimo galima susidaryti klaidingą įspūdį apie nežinomą blogą.

6 komentarai:

  1. "...nusiųsti savo adresėlį, kad cgedas jį įdėtų.."

    FUI.
    Net negalvoju taip nusižeminančiai reklamuotis.
    Nors, aišku, turiu omeny tik savo "verandą"- joks tikslas nėra populiarumas bet kokia kaina. Dėl "idant" savo nuomonės neperšu, spręskite patys. Jeigu norit- galima reklamuot nors ir Kalvarijų turguj.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, va.
    Išdidžiai pareiškiau, kad man nerūpi reklamuotis, nefasonas, kompanija per menka ir t.t.

    Dabar nuėjau ten užmest akį, kaip tai atrodo.
    Pamačiau vaizdą, kaip tai atrodo: kai Vilnies "Bokštelis" ten šmėžuoja 8 vietoje. Pažaliavau iš pavydo.
    Įtariau tame korupcijos elementus (neaiškias pažintis Vilnies su nezinau.lt neziniuku).
    Paskui dar kartą pasakiau sau: šios vynuogės žalios, jų man nereikia.

    O nuorodą vis tik reiks kur nors užsirašyt. Nors ten vyraus galybė kvailo šlamšto, bet gali kartais pasitaikyt ir dar nepažįstamų perliukų. Kartas nuo karto, turint laiko, galima bus pasiknaisiot.

    (Vos nenuėjau netyčia pagal tą nuorodą į Bokštelį skaityt apie Jasukaitytę. Tik paskui sureagavau, kad pažįstamas adresas)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nesupratau. Aš ten savo RSS nuorodų nesiunčiau. Gal koks Troy pakišo, jis gi kenkėjas. Aš labai bijau ateivių. Mane netgi užpuolė kažkokie kvepalų "spamininkai" (vien todėl, kad kažkada pasigyriau, jog skaitau knygas su kvepalų aromatais). Bet įdomus šio blogerio mechanizmas: šiandien jau radau dar tris spaminius pranešimus sulaikytus ir paduotus man į valdymo pultelį moderuoti. Matyt yra mechanizmas, kuris atskiria tokius įtartinus komentatorius.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vynetu liko geras :)

    Ai, as tai manyciau, kad man nera labai svarbu, kad pas mane lankytusi daug zmoniu. Nors is tustybes norisi, kad mane "atrastu" kuo daugiau zmoniu ir stebetusi tuo koks as esu, bet tegul Troy tai daro, as nemanau, kad pakesiu toki beribi manes sekima.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Reikia sureaguoti, be abejonės, kai ir kai netiesiogiai kalbina :)

    Mini, stengiausi, tikrai likti tuose pačiuose geruose santykiuose su visais. Kiek buvo įmanoma, nepersistengiant labai ir neperlenkiant lazdos.
    Senstu vis, tai guodžiu save, atseit stiprinuosi, mažne šiek tiek išmintingėju. :)))

    Tikrai negaliu sakyti, kad likau be blogo, gi ir taip Idant... bemokslinis, betgi bendrdarbis esu! Matyt, komandinė :))) asaba. Turi būti kažkas jungiančio, kažkas nepibrėžiamai tarpinio, tarp ryškių individualybių, tad pasilikau su Jumis. Čia, ten ir ten ir ten... :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sakai, VyneTu, nebespėji ir laiškeliais, ir komentarais su kiekvienu atskirai bendrauti :D
    Ką padarysi, tokia populiarumo kaina ;)

    AtsakytiPanaikinti