2009 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

Saraselis Vilniai

Kadangi Vilnis ne viena karta skelbesi megstanti visokius reitingavimo saraselius ir visa kita, tai siandien lrytas (arba komjaunimo tiesa, kaip cia ismokau) paskelbe toki saraseli. Manau jis jai patiks :)

4 komentarai:

  1. Dėkui, dėkui, Mini :)
    Aš, mat, besibjaurėdama Lietryčiu net į lryto portalą nustojau užeidinėti.
    Žiūriu, kad Skarletė J. šį kartą nukrito visai žemai, o pernai ji lyg buvo antroje ar trečioje vietoje. Nors gal kalbu apie geidžiamiausių aktorių sąrašėlį, o ne geidžiamiausių moterų :)
    Bet gal ir sutikčiau, kažkaip ne taip elegantiška ji man pasirodė V.Alleno filme "Viki Kristina Barselona".
    Na, vis vien čia lemamasis balsas priklauso vyriškai auditorijai.;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atvirai pasakius man Skarlete zymiai labiau imponuoja nei Eva, ypac ta Evos nuotrauka tikrai nelabai patraukli. Is tiesu, man toks vaizdas, kad lrytas surinko tikrai ne pacias geriausias nuotraukas, manau ypac nukencia A. Ambrosio. Vien del to galima bjauretis lrytu, juk skelbia apie grazias moteris, o nuotraukas ideda tokias, kaip cia pasakius, visai net nepatrauklias.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Su tom nuotraukom darosi labai klaidu. Išryškėjo daug skandalingų atvejų apie sufotošopintas nuotraukas. Neseniai blogeris Troy nurodė Dženiferės Aniston prisipažinimą dėl nuotraukos padirbinėjimo.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Samokslo teorija, kad nuotraukas lryte parinko moteris! Ji norėjo parodyti, kad reikia pažiūrėti kaip atrodo gražuolės, kai ne ypač gerai išeina kadrai! :)
    E.Mendes, M.Miller ar A.Hathaway nieko gero,
    M.Fox ir Scarlet J., Ambrosio ir K.Beckinsale taip sau, bet Rihana... :)))

    AtsakytiPanaikinti