2009 m. sausio 16 d., penktadienis

Somnambulandija liks gyva mūsų širdyse

Puslapiui "idant" baigėsi paslaugos "Puslapių talpinimas" galiojimas

Puslapiai. lt
info@puslapiai.lt 2009 m. sausio 16 d. 06:00
Kam: vytas fanta15@gmail.com
Cc: idant@puslapiai.lt

Gerb. vytas,

Pranešame, kad Sausio 15, 2009 jūsų puslapiui "idant" baigėsi paslaugos "Puslapių talpinimas" galiojimas. Pratęsti paslaugos galiojimą ar jos atsisakyti galite prisijungę prie savo puslapio:

http://www.puslapiai.lt/accounts.php?command=signin

Jeigu nepratęsite paslaugos galiojimo, galite negrįžtamai prarasti su šia paslauga susijusius duomenis, nes ji bus automatiškai anuliuota.

SVARBU! Paslaugos pratęsimui nepakanka išsiųsti SMS žinutės - jums reikia prisijungti prie savo puslapio valdymo ir sekti tolimesniais nurodymais.

Jei tam tikros paslaugos jums nebėra reikalingos ir daugiau nepageidaujate gauti priminimų, atsisakykite jų prisijungę prie puslapio "idant" valdymo ir paspaudę "Anuliuoti" nuorodą ties nereikalingomis paslaugomis.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paspaudžiau knopkę "Anuliuoti".

>>>>>>>>>>>>>>>>>

Čierką kelsime, kalbas sakysime (apie mus, apie istorijon nuėjusius mūsų forumus, kokie mes buvome gražūs ir t.t.) , kaipgi be to.
Kol kas tik informuoju apie faktą.

Turbūt, galima buvo dar dvi dienas palaukt. Bet tai nebūtų nieko pakeitę. Taip dar paprasčiau.

8 komentarai:

  1. Buvo geras daiktas.Beveik kaip mano Canon fototaparatas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Galvoju-galvoju, ką reiktų pasigriebti dar iš Somnambulandijos ir čia persinešti, bet taip nieko ir nerandu. Mano pačios tekstai jau atrodo svetimi, atšalę, forume labiau stengiausi dalintis nuorodomis ir įspūdžiais, bet nuorodos - dalykas labai reliatyvus, o įspūdžiai tegali sugrąžinti į praeitį, bet tai jau senatvėn žengiančių potraukis. Kai nebesinori išbandyti nieko nauja, palikit mane prie mano židinio, čia jauku ir draugės aplanko. Gal kada nors labai ilgėsiuosi to židinio. Bet tai irgi labai geras dalykas - kai turi, ko ilgėtis :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Prisijungęs šiandien prie šito blog'o, radau keistą daiktą: laukiančius moderavimo 2 Trojaus komentarus. Kadangi abu buvo beveik vienodi- vieną ištryniau, kitą leidau paskelbt.
    Bet taip ir likau nesupratęs, kas čia buvo. Berods, nebuvau įjungęs jokio "face-control". Ar netyčia įjungiau? Kodėl Minio ir Vilnies komentarai pasirodo patys, o Trojaus komentarus turiu prieš tai patikrint ir pacenzūruot? :) Na, žinoma, jis nepatikimas, bet juk ne iki tokio laipsnio...?

    Gal čia buvo tik koks atsitiktinis sistemos sukvailiojimas. Žiūrėsim, kaip toliau. Jeigu pamatysite, kad jūsų komentarai čia nesirodo, o kažkur prapuola- pasakykite, ieškosiu, kame reikalas. (Chi. Parašiau- "pasakykite". Įdomu, kaip ir kur... :) Ai, pamatysiu, kad guli ir laukia cenzūros nepatikimos liaudies balsai... TAda žinosiu.)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kažką panašaus dabar man iškrėtė Tavo, Fanta, blogas. Parašiau komentarą, o jo nėra. Parašė, kad reiks palaukti, kol patikrins. Gal įtraukei ir mane į kokį "juodą" spamerių sąrašą?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pabandžiau parašyt anonimiškai, kai man irgi liepė palaukt, kol būsiu palaimintas valdžios- įsitikinau, kad netyčia vakar įjungiau cenzūrą. Tada maniausi darąs gerą darbą: norėjau padaryt, kad komentatorius savo komentarą galėtų pataisyt. Pasirodo, neteisingai supratau vertimą. Buvo turėta omeny, kad adminas redaguoja, prieš praleisdamas.
    Ne, mums tokia cenzūra kol kas nebūtina. Išjungiau. Lyg ir... (netikrinau dar..)

    (O bendrai tai dabar dar susigundžiau paeksperimentuot su Word Press. Gal susigundysiu pereit dar... Jeigu įsitikinsiu, kad patogiau. Yra pliusų. Bet dar neviską išmėginau, anksti daryt išvadas. Tik nesakyk tiems, kurie rėkia, jog aš vis nerimstu vienoj vietoj...)

    Mano Verandos vaizdas WordPress'e atrodytų labai solidžiai-rimtai. Beveik kaip pono A.R. biotualetas. ( http://urvas.wordpress.com/ )

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ten,kur buvo apžvalga pas Pocių, tai Wordpress kaip ir teigiamai pažymėtas...
    Dabar neturiu laiko pažiūrėt, einu žiūrėti filmo "Ligoninė", http://www.imdb.com/title/tt0067217/
    LTV2.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Buvau dėl cenzūrosbeįsižeidžiąs, bet numojau ranka. Fanta gi....vakare vienaip, iš ryto pabudęs kitaip...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Šį rytą nuėjęs patikrinti, ar dar veikia Somnambulandija, randu ten nepadorų pasiūlymą:

    "Prasitęskite svetainės galiojimo laiką prisijungdami prie vhost.lt panelės arba susisiekite su administracija."

    Ankstyvą pirmadienio rytą pasvajojimai apie prisijungimą prie panelės šildo. Nors ir skamba nerimtai. Gal būtent todėl ir malonu, kad nerimta.

    "Arba susisiekite su administracija",- čia, turbūt, taikoma gėjams. Arba moteriškėms.

    AtsakytiPanaikinti